Call of Duty bu ayın en çok beklenen oyunları arasına Modern Warfare oyununu sokmuştu. 25 Ekim ’de her platformda erişilebilir hale gelen oyunun, oyun içeriğinden başka konularda adının geçmesi oyun için yükselen beklentileri düşürmeye başladı.

Geçenlerde boykot olaylarıyla da gündeme gelen CoD Modern Warfare için ilk izlenimler de geldi. Kullanıcılar, Xbox One X tarafında çökmeler yaşamaları sonucunda, güncelleme sunulacak oyun hakkında olumsuz yorumlar yapmaya başladı.

Yakın zaman önce oynamaya başladığımız Call of Duty: Modern Warfare için Xbox One X için bazı sorunlar bildirildi. Bu sorunlar arasında oyun içi bug ’lar, oyun içi mücadeleyi takip etmeyi sağlayan araçlara ulaşımda zorluk yaşanmanın yanında oyunda önemli aksamalar olduğu söyleniyor.

Microsoft ’un en yüksek performanslı konsolları arasında yer alan Xbox One X kullanıcılarının yaşadığı bu sorunun ne zaman çözüleceği hakkında net bir tarih yoksa bile, bir dizi güncellemeyle bu sorunlar aşılacak gibi duruyor.

Oyunun daha ilk gününde de çok oyunculu sunucularda bağlantı sorununun ötesinde birçok sorun yaşayan oyuncuların sesini yakın zaman içinde duyup, düzeltmeler yapması beklenen Activision ’dan henüz resmi bir açıklama gelmiş değil.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur