Son günlerin en fazla oynanan oyunlarından biri de Call of Duty Warzone oldu. Milyonlarca oyuncu kadar oynanan oyuna gelen güncelleme ardından büyük sorunlar yaşanmaya başladı. Oyuncular oyuna girmek istediğinde temas kurulamadığına dair kusur alıyor. Hata almasa bile oyun bağlantısının sağlanması uzun sürebiliyor.

Keza oyun içinde mod seçtikten daha sonra oyuncuların toplanması ve harita yüklenmesi de süre alıyor. Call of Duty Warzone bağlantı hatası hakkında bilgisi olduğunu bildiren Activision, yaptığı açıklamada, “Rastlama için yapılan eşleşme esnasında temas sorunları ve uzun umma süresi için Çağdaş Warfare ve Warzone’da yaşanan sorun için düzeltmelere başladık.” dedi. Yorumlama resmi Twitter hesabı üzerinden yapıldı.

Keza oyun içi konuşmada da sorunların yaşandığı belirtildi. Bunlar için de çalışma içinde olunulduğu belirtildi. Bu soruna için de yapılan açıklamada geliştirici ekibin sorundan farkında olan olduğu, gelecek güncelleme paketinin içinde yer alacağı belirtildi.

Salgın önlemleri kapsamında evde olunan bugünlerde, vakit geçirmek için en büyük tercih oyunlar olmuş durumda. Oyun, çıkış tarihinden sonra yüksek kullanım sayılarına erken ulaşmasıyla uyarı çekmişti. Hem oyuna birçok yeni oyun modu da eklenmiş durumda. Oyunda yalnızca hayatta kalma “battle royale” modu yer almıyor. TDM, sancak savaşı, kanlı para modu da epeyce alaka görüyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur