Nirvana S500, 10. nesil Intel Core işlemcilere ev sahipliği etmesi ile birlikte dikkat çekmeyi başarıyor. Ayrıca konfigüre edilebilir donanımı sayesinde çoğu kişinin ihtiyacına yanıt vermeyi başarıyor.

Şimdi dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri Casper Nirvana S500 inceleme videomuzla baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Casper Nirvana S500 özellikleri

Casper Nirvana S500 özellikleri arasında ilk olarak tasarımın öne çıktığını söyleyebiliriz. 1.9 kilogram değerindeki ağırlığı ile rahatça taşınabilir bir bilgisayar modeli olmaya başaran bilgisayar, kalınlık tarafında 19.9 mm ’lik değer sunuyor. Bunun yanı sıra bilgisayarın tasarımında plastik malzemenin hakim olduğunu görüyoruz.

Ekran tarafına baktığımızda 15.6 inç boyutunda ve 1366 x 768p çözünürlüğünde bir ekran bizleri karşılıyor. Ancak bu ekran Full HD seçeneği ile de satın alınabiliyor. Ekran ve kasa oranın oldukça başarılı olduğunu da söyleyebiliriz.

İncelediğimiz modelin kalbinde Intel Core i5 10210U işlemci modeline yer veriliyor. Bunun yanı sıra grafik tarafında ise Nvidia tarafından geliştirilen MX250 harici ekran kartı bulunuyor. RAM ve depolama alanı tarafına baktığımızda RAM, 8 GB ila 32 GB arasında tercih edilebiliyor. Depolama tarafında ise SSD ve harddisk olmak üzere birçok seçenek mevcut.

Bilgisayarın en dikkat çekici özelliklerinden biri ise batarya tarafındaki performansı oluyor. Bilgisayarın bataryası 10 saate kadar uzun süre dayanabiliyor. Bizim yaptığımız testlerde de bu sonuçları almayı başarıyoruz.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur