Teknoloji meraklıları için bilişim fuarı başlıyor. 7-11 Ekim tarihlerinde Beylikdüzü TÜYAP’ta gerçekleştirilecek olan CeBIT Eurasia 2009 fuarında birbirinden güzel ürünler sergilenecek. Birçok ürünün ilk tanıtımı bu fuarda yapılacak.

Japonya’nın teknoloji devi Casio da, yeni ürünü IT-800’ü Almanya’dan lanse etmekten vazgeçip Türkiye’de Ekim ayında Desnet’in CeBIT Bilişim Eurasia 2009 Fuarındaki 2-C10 standında lanse etme kararı aldı.

Ürünün çarpıcı özellikleri var. 3.5G kablosuz WAN (GPRS/UMTS/EDGE/HSDPA), 7.2 Mbps hızında veri bağlantısı ve telefonla iletişim için ses özelliklerini sunan Casıo IT-800, aynı zamanda kırılmaz camlı ilk el terminali. Geliştirilen özel jel ve esnek plastikten oluşan ekranına 50 cm’den çelik bir top bırakıldığı halde kırılmayan Casio IT-800 zorlu saha koşulları için önemli bir yenilik olarak görülüyor.

Casio IT-800, denemek ve zorlu testleri kendisi de uygulamak isteyen teknoloji meraklıları için, CeBIT Eurasia 2009’da 2-C10 numaralı Desnet standında görücüye çıkacak.

Desnet Yazılım tarafından Türkiye pazarına sunulan Casio IT-800 El Terminaliyle ilgili konuşan Desnet Yazılım Yönetici Ortağı Ömer Ekinci şöyle konuştu: “Casio, en önemli Japon teknoloji markalarından biri. Biz Desnet olarak yıllardır Türkiye pazarına el terminallerini sunuyor ve bu el terminalleriyle projeler geliştiriyoruz. Genellikle bu ileri teknoloji ürünü cihazlar tüm dünyada tanıtılır, 2-3 ay içinde de Türkiye’ye gelirdi. Ama Türkiye’nin gerek coğrafi konumu gerekse demografik özellikleriyle son yıllarda teknoloji devlerinin gözündeki yeri değişti. Bunun da etkisiyle, Casio, yeni IT-800’ü Kasım’da Almanya’da lanse etmekten vazgeçip Ekim ayında Desnet’in CeBIT Bilişim Eurasia 2009 Fuarındaki 2-C10 standında lanse etme kararı aldı. Bu da bizim için fuara ayrı bir anlam kattı. Kırılmayan cam ekranı görmek ve denemek isteyen, teknolojiye ilgi duyan herkesi 7-11 Ekim tarihlerinde CeBIT Bilişim Eurasia 2009’da 2-C10 numaralı standımıza bekliyoruz.”