Yeni yılın ilk teknoloji etkinliği, 7 Ocak 2020 ’de kapılarını açacak. 10 Ocak gününe kadar devam edecek olan etkinlikte birçok yeni teknoloji ve ürün sergilenecek. Bu ürünlerden biri de iddialara göre, Mi Mix 4 olacak. Mi Mix ailesinin 4. üyesinin, yılın 2. çeyreğinde gelmesi bekleniyordu. Ancak, ortaya çıkan bir poster kafaları karıştırdı.

Henüz doğrulanmayan bu poster, kullanıcıları ikiye böldü. Bazı kullanıcılar, 2. çeyreğin daha mantıklı olduğunu savunurken, diğer kullanıcılar ise 10 Ocak tarihinin imkansız olmadığını düşünüyor.

CES 2020 ’nin etkinlik felsefesine baktığımızda “sadece yenilikler için” ibaresini görüyoruz. Bundan daha da önemlisi, posterin parlatılması halinde “MIX” yazısının üst tarafta belirmesi.

Tespit edilen bu yazı, Xiaomi ’nin Mi Mix 4 adına bir tanıtım yapacağı söylentilerini yansıtıyor. Şirketin ekran altı kamera teknolojisini taşıyacak olan ilk modeli, kısa süre önce Geekbench 5 testinde ortaya çıktı.

Tekli çekirdek testinden 728 puan alan model, çoklu çekirdek testinde ise 2776 puan almayı başardı. 6 GB RAM ile teste giren telefonda, Android 9 Pie bulunuyor.

Gücünü Snapdragon 855 işlemcisinden alan Mi 9 modeli ile neredeyse aynı puanları alan Mi Mix 4 cihazının da aynı işlemciyi kullandığı söyleniyor. Son olarak Mi 9, RAM özelliğine bağlı olarak toplam 3 farklı versiyona sahip: 6 GB, 8 GB ve 12 GB.

7nm fabrikasyon süreci ile üretilen Snapdragon 855, bünyesinde 1 adet 2.84 GHz hızında çalışan Kryo 485 Gold, 3 adet 2.42 GHz hızında çalışan Kryo 485 Gold ve 4 adet 1.8 GHz hızında çalışan Kryo 485 Silver barındırıyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur