Bu yıl düzenlenen CES etkinliğinde elektrikli araçlar ve katlanabilir cihazlar ön plandaydı. Lenovo, Dell, Intel  gibi markaların katlanabilir ürünleri ziyaretçilerin ilgisini çekmeyi başardı.

Lenovo ThinkPad X1 Fold

Etkinliğin en dikkat çeken cihazlarından biri olan Lenovo ThinkPad X1 Fold modelini birçok kullanıcı beğendi. 13.3 inç ekrana sahip cihaz geleneksel dizüstü bilgisayar algısını tamamen değiştireceğe benziyor. 2020 yılında 2.499 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Dell Ori concept

Diğer cihazlara göre daha fazla sağlamlık hissi uyandıran Dell Ori concept modeli ziyaretçilerin ilgisini çeken bir diğer katlanabilir ürün. Cihaz ekranında katlanabilirlik sebebiyle herhangi bir pürüz ve dalgalanma bulunmuyor. Ürünün ne zaman satışa sunulacağı hakkında bilgi vermekten kaçınan şirket, dayanıklı ve kullanışlı bir cihaz olacağını belirtti.

Intel Horseshoe Bend

Lenovo ve Dell ’in aksine katlanabilir cihazını dizüstü bilgisayar boyutlarında geliştiren Intel, 17,3 inç ekran sunuyor. İnce çerçevesi sayesinde diğer cihazlardan daha kullanışlı olacağı düşünülen cihaza etkinlik sırasında ilgi büyüktü. Şirketin Intel Horseshoe Bend modelini piyasaya süreceği tarih henüz bilinmiyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur