Bilgisayarlarda yaptığımız işe göre çift ekran ihtiyacı hissedebiliyoruz. Bu konuda dizüstü bilgisayarlar biraz geri de kalsa da, Asus gittiğiniz her yerde çift ekranı ile işlerinizi kolaylaştıran Zenbook Pro Duo ile karşımıza çıkıyor!

Asus Zenbook Pro Duo özellikleri

Asus’un geleceğin bilgisayarı olarak adlandırdığı bilgisayarı çok farklı özellikler ile karşımıza çıkıyor. ScreenPad Plus olarak adlandırılan ikinci ekran, kullanıcılara gittikleri her yerde çift ekran kullanma deneyimini yaşatıyor. Bilgisayar 15.6″ inç büyüklüğünde 4K OLED bir ekrana sahip. Bu ekran, P3 renk gamutunu yüzde 100 oranında destekliyor. Ekran konusunda kusursuz bir deneyim ile karşımıza çıkan bilgisayarın ikinci ekranı da 4K çözünürlüğünde IPS LCD ekrana sahip. İki ekranın ayarlanmış doğru çözünürlüğü sayesinde kullanıcılar pencereleri taşıma esnasında gözle görülebilir çözünürlük bozulmaları ile karşılaşmıyor. ScreedPad Plus, Asus tarafından özel yazılım ile de kontrol edilebiliyor. Böylelikle teknik olarak verilen farklı çözümler, yazılım tarafında da kusursuzlaşıyor.

Bilgisayar donanım tarafında da bu ikili ekranın hakkını veriyor. Intel Core i9 9980HK işlemci ile Intel Core i7 9750H işlemci seçeceği ile karşılaştığımız bilgisayar, 16 GB RAM veya 32 GB DDR4 2666MHz RAM seçeneği ile alınabiliyor.

Ekran kartı seçeneği tarafında ise son zamanların en güncel ve üst düzey ekran kartları arasında yer alan RTX 2060 modelini görüyoruz. Bu ekran kartı modeli, hem oyuncular hem de üretici insanlar için çözüm sunuyor.

512 GB SSD depolamaya sahip model, uygulama açılışlarında. ve kapanışlarda da kullanıcılara hızlılık sunuyor.