Call of Duty: Modern Warfare Battle Royale modu sandığımızdan daha kısa süre içerisinde bizlerle buluşabilir. Bir Reddit kullanıcısı, bütün haritayı gösteren 30 saniyelik bir video yayınladı. Videoya göre, harita oldukça geniş ve birçok savaş alanı içeriyor.

Videoya göre oyuncu, Spec Ops haritasında bulunan Verdansk ’ın üstünde bir hata yüzünden asılı kalıyor ve çevreye yavaşça göz atıyor. Ground War haritası olarak bilinen Port of Verdansk bölgesi de kamera döndürülürken açıkça görülebiliyor. Harita, bunlara ek olarak devasa bir stadyum ve Battle Toyale modunda kritik öneme sahip olacağı bilinen Gulag bölgesini de içeriyor.

Sızan bilgilere göre, Gulag Prison Camp bölgesinde doğan iki oyuncu daha sonra birebir karşılaşacak ve kazanan kişi yeniden dirilecek. Battle Royale modu hakkında Infinity Ward ’dan henüz bir açıklama gelmemiş olsa da ortaya çıkan video, modun geleceğine işaret ediyor. Ancak, geliştirici tarafından resmi duyuru yapılana kadar harita üzerinde değişikliğe gidilebileceğini hatırlatmakta fayda var.

Haritanın detaylı görünümünü içeren video:

Siz yeni Call of Duty: Modern Warfare battle royale haritası hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur