Oyunun 60 FPS hızında Full HD ve 4K çözünürlükte en iyi şekilde görünmesini sağlamak için Infinity Ward ve Beenox ’taki geliştiricilerin Nvidia ile beraber çalıştığı belirtiliyor. Bu sayede oyunun yapımcıları gerçekçi ortamlar oluşturdu.

Ray Tracing yani ışın izleme efektinin oyun içerisinde en iyi şekilde görüldüğü bölümlerin başında, Piccadilly Meydanı‘ndaki mağaza geliyor. Birden fazla ışık kaynağının olduğu sahnede Nvidia RTX ekran kartları adeta şov yapıyor.

Çöp yığınları da dahil olmak üzere çevredeki her şeyin daha gerçekçi görünmesi için fotogrametri teknikleriyle yeni bir oyun motoru oluşturuldu. Işık kaynakları ve nesnelerdeki gerçekçiliğin artırılması daha sürükleyici bir oyun deneyimi sunuyor. Oyun içerisindeki küçük bir hareketi bile hemen görebiliyorsunuz.

Yapılan optimizasyonlar sayesinde GeForce RTX 2060 sahipleri, yüksek grafik ayarlarında ve Full HD çözünürlükte Ray Tracing açık halde CoD: Modern Warfare oynayabiliyor. GeForce RTX 2060 Super‘e geçtiğimizde ise 1440p çözünürlükte yüksek ayarlarda oyun deneyimi sunuluyor.

Tabi, en iyi performansı şu anda Nvidia ’nin amiral gemisi ekran kartı GeForce RTX 2080 Ti veriyor. 4K çözünürlükte 60 FPS hızında ve Ultra ayarlarda Ray Tracing açık halde oyun oynama imkanı sunabiliyor.

CoD Modern Warfare hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Beklentilerinizi karşıladı mı?

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur