Microsoft Teams

Microsoft Teams, 18 Mart itibariyle 44 milyona günlük aktif kullanıcı sayısına ulaştı. Kasım ayındaki günlük aktif kullanıcı sayısı 20 milyon seviyelerinde olan Microsoft Teams son 4 ay içinde kullanım oranını yüzde 60 ve yüzde 110 oranına çıkardı. Günlük 12 milyon aktif kullanıcısı ile Teams, bu sayede rakibi Slack ile eşleşti. Slack’in sonuçları Microsoft Teams kadar yüksek değildi, ancak yine de iyi sonuçlar elde etti. Platform bünyesine, 1 Şubat’tan 18 Mart’a kadar 7.000 ücretli müşteri ekledi.

Microsoft Teams, evden çalışmaya dayanamadı!

Microsoft Teams, devam eden Corona virüsü pandemisi nedeniyle evden çalışan insanların yüklenmesine dayanamayarak sıkıntı yaşıyor. Microsoft konuyla ilgili özür diledi.

Microsoft Teams, bir dizi özellikle gelecek

Microsoft Teams programı

Gerçek zamanlı gürültü bastırma özelliği ile dışarıdan gelen sesler, arka plan gürültüsü ve klavye sesleri ortadan kalkarak daha iyi bir dinleme özelliği sunuyor.

Videoda el kaldırma hareketini algılaması sayesinde toplantılarda söz almayı kolaylaştıran Microsoft Teams ile çalışanlar kendilerini daha kolay ifade edebilecek.

Doktor muayenelerinin zamanlaması ve randevu ayarlamak için Teams Rezervasyonlar özelliği de eklendi.

Microsoft Teams, ayrı bir pencere özelliği katarak devam eden görüşmelerde sohbet etmeyi sağlıyor.

Teams’in sunduğu bir başka destek de internet bağlantısı olmadan mesajların okunup cevaplanmasını sağlıyor. Bu da düşük bant genişliği desteği sayesinde mümkün oluyor.