Vivo, bir süredir beklenen ve hem donanım hem de tasarım özellikleriyle dikkat çeken V17 isimli modelini tanıttı. Bugün Hindistan ’da yapılan lansman ile tanıtılan cihaz fiyat etiketi ve özellikleriyle de oldukça konuşulacak gibi duruyor.

Vivo V17 özellikleri

6.44 inç Full HD Plus Süper AMOLED bir ekran ile karşımıza çıkan cihaz, ekran üzerindeki oldukça küçük delik kamerasıyla da dikkat çekti. Ekran gövde oranı oldukça yüksek olan cihazın arka tarafında da L şeklinde konumlandırılmış dörtlü kamera kurulumu bulunuyor.

Bu dörtlü kamera kurulumunda f/1.8 diyafram açıklığına sahip 48 Megapiksel ana kamera, f/2.2 diyafram açıklığına sahip 8 Megapiksel geniş açılı bir sensör, f/2.4 diyafram açıklığına sahip 2 Megapiksel derinlik sensörü ve ayrıca 2 Megapiksellik makro kamera bulunuyor. Ön taraftaki kamera ise f/2.4 diyafram açıklığına sahip 32 Megapiksel çözünürlük ile bizleri karşılıyor.

Donanım tarafında Qualcomm ’un Snapdragon 675 AIE işlemcisiyle güçlendirilmiş cihaz, 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı ile kutudan çıkıyor. 18W Dual-Engine hızlı şarj desteğiyle gelen cihaz 4500 mAh bataryadan güç alıyor. Android 9 Pie altyapılı Funtouch OS 9.2 ile kutudan çıkacak cihaz, ekrandan parmak izi ve USB-C bağlantı noktası ile geliyor.

Vivo V17 fiyatı

Midnight Ocean ve Glacier Ice olarak iki farklı renk seçeneğiyle sunulacak cihaz, 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanlı model için 323 dolar fiyat etiketi belirlendi. 17 Aralık ’tan itibaren satışa çıkacak cihazın, farklı sürümleri olacak mı bilinmiyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur