Blizzard, Diablo serisi ile birçok oyuncunun gönlünde taht kurmuştu. Geçtiğimiz yıllarda yayınladığı Diablo 3 oyuncular tarafından beğenilmişti. Şirket, hakkında birçok iddia bulunulan Diablo 4 ile ilgili sinematik fragman yayınladı.

Oyun ile ilgili detaylar hakkında açıklamalarda bulunan Barriga “Önceki Diablo oyunlarından farklı olarak merkezde Sanctuary dünyasına yer vermek istiyoruz. Her karakteri, her canavarı ve her detayı daha fazla işleyerek oyuncuların Diablo 4 ’ü yaşayarak oynamalarına olanak sağlayacağız. Oyunu üç kelime ile özetlemek gerekirse dünya, karanlık ve miras” dedi.

Blizzard, BlizzCon 2019 ile birlikte gündeme gelen Diablo 4 ile ilgili bir süredir sessizliğini koruyordu. Fragmanda bilgisayar, PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanacak olan oyunun hikayesi hakkında ipuçları bulunuyor.

Fragmandan anlaşıldığı üzere Diablo 2 tarzında bir oyun olacak. Sorceress, Barbarian ve Druid karakterlerinin yer alacağı oyun Diablo 3‘e göre daha gerçekçi grafikler ile gelecek. Diablo 4 oyununun ne zaman piyasaya sürüleceği henüz belli değil. Şirket bu konuda açıklama yapmaktan kaçınıyor.

Ayrıca oyundan bazı kesitler de paylaşan şirket oyuncuların gündeminde yer almayı başardı. Oyundan paylaşılan videoda grafik kalitesi göze çarpıyor. Karakter ve ortam tasarımları ile oyuncuların yeni gözdesi olma yolunda ilerleyen Diablo 4 uzun bir süre konuşulacağa benziyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur