İnsansız hava aracı üreten şirket, farklı alanlarda geliştirmeler de yapabilmek için yeni adımlar atıyor. Başvuruda bulundu patent ile gündeme gelen firma, yakın zamanda RC araç üretimine başlayabilir.

Patent detaylarına bakıldığında video çekimi için kullanılacak olan araç engebeli arazilerde rahat bir şekilde hareket edebilecek. Yatay eksende 360 derece hareket edebilen araç zorlu şartlara uyum sağlayabilecek özelliklere sahip.

 

Üzerinde Inspire serisi cihazlara benzer kamera bulunan araçta titreşim engelleme teknolojileri de mevcut. Üretilmesi düşünülen araç sayesinde film yapımcıları farklı açılardan çekim yapabilecek.

Bir başka patent başvurusunda da şirketin daha stabil video kaydı için yeni gimbal modeli tasarladığı iddia edildi. Farklı ekipmanlar ile kullanım kolaylığı sağlayacağı söylenen gimbal modelinin ne zaman tanıtılacağı henüz bilinmiyor.

DJI RC araç tanıtım tarihi ile ilgili herhangi bir bilgi yer almıyor. Ancak şirketin önümüzdeki senelerde yeni ürünlerini duyurması bekleniyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur