iPhone 11 Pro Max kullanan Doğan Kabak, telefonunda hangi uygulamalara yer veriyor? Hangi uygulamaları, kurmuş olmasına rağmen kullanmıyor?

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri Doğan Kabak’ın telefonunda ne var videosuyla baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Doğan Kabak kimdir?

10 yıldan uzun süredir otomobil gazeteciliği yapan Doğan Kabak, birçok önemli otomobil dergisinde yazı işleri müdürlüğü yapmıştır. 30 yaşındaki Kabak, şu sıralar ağırlıklı olarak sosyal medya platformları üzerinden paylaşımlarını sürdürmekte. Sahibi olduğu YouTube kanalında otomobil dünyasında dair içerikler üreten Doğan Kabak’ın kanalı 1 milyon aboneyi geçti. Kabak bu 1 milyon barajını aşmış olmayı şu sözlerle kutladı:

“2017’nin sonunda başlayan YouTube macerasında bugün yani 2019 da 1,11 milyon kişi olduk. Çizgimizi asla bozmadan devam edeceğiz, bu konuda ekibime ve beni neredeyse her videoda trende çıkaran sizlere sonsuz teşekkürler, iyi varsınız.”

Doğan Kabak son olarak Acun Medya tarafından düzenlene Exathlon Challenge’a katıldı. Ancak, bu yarışma henüz yayınlanmadı.