Vivo S1 Pro geçtiğimiz aylarda Hindistan‘da tamamen farklı bir tasarımla karşımıza çıkmıştı. Bir süredir de farklı sızıntılarla gündeme gelen yeni Vivo S1 Pro sürümü Filipinler‘de piyasaya sürüldü. Önceki modelden tamamen farklı cihazın özellikleri ve fiyatı belli oldu.

Yeni S1 Pro ’nun tasarımına bakacak olursak, önceki modelde bulunan pop-up kamera yerine damla çentik bizleri karşılıyor. Arka tarafta ise önceki modelde alt alta konumlandırılmış üçlü kamera kurulumu, bu sefer arka taraftaki dört kamera elmas şeklinde bir mahfazaya yerleştirilmiş.

Telefon, Fancy Sky ve Knight Black olarak isimlendirilmiş siyah ve beyaz gradyan geçişli iki renk seçeneğiyle bizleri karşılıyor.

Vivo S1 Pro özellikleri

6.38 inç Süper AMOLED ve damla çentikli bir ekrana sahip Vivo S1 Pro, AI destekli, f/2.0 diyafram aralığına sahip 32 Megapiksel bir ön kamera barındırıyor. Q

ualcomm ’un Snapdragon 665 işlemcisinden güç alan cihaz, 8 GB RAM ile desteklenmiş ve 128 GB dahili depolama alanı sunuyor. MicroSD kart yuvası barındıran cihaz 256 GB ’a kadar da artırılabilir hafıza seçeneğine sahip.

Vivo S1 Pro özellikleri ve fiyatı belli oldu!

Arka taraftaki köşeli ve ortalı kamera kurulumunda birincil kamera olarak Samsung ’un 48 Megapiksel ve f/1.8 diyafram aralığına sahip GM1 sensörü bizleri karşılıyor. Onun hemen arkasından de 120 derecelik görüş alanına sahip 8 Megapiksel çözünürlüğünde süper geniş açılı kamera konumlanıyor. 2 Megapiksel çözünürlüğünde makro çekim lensi ve 2 Megapiksel derinlik sensörü ile de telefonun kamera kurulumu tamamlanıyor.

Ayrıca Vivo, Voice Control, Palm Capture, SLO-MO ve portre ışık efektleri gibi özellikleri de telefonun kamera arayüzüne entegre etmiş durumda.

Vivo telefonunu Android 9 Pie‘yi temel alan özel Funtouch OS 9.2 arayüzü ile birlikte sunuyor. Bu sürüm ile birlikte Multi Turbo gibi özellikler de cihaza eklenmiş. Ayrıca cihaz, Vivo ’nun Çift Motorlu Hızlı Şarj teknolojisini USB Type-C portu üzerinden destekleyen 4.500 mAh bataryadan besleniyor. Bu da hem uzun süre kullanım hem de piyasadaki birçok üründen daha hızlı şarj desteğini kullanıcılara sunacak.

Vivo S1 Pro Fiyatı

Vivo ’nun yeni cihazı S1 Pro ’nun temel modeli 314 dolarlık fiyat etiketi ile sunuldu. Renkler arasında fiyat farkı olup olmayacağı konusunda henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur