Moda akımları, günlük ve özel mekânlardaki kıyafetlerimizi belirlemektedir. Her sezon yepyeni renkler, hayatımıza giriş yapmakta ve aklımıza gelmeyecek yeni modeller üzerimizde şekil almaktadır. Her sezon yenilenen moda trendleri bizleri bambaşka bir görüntüye taşımaktadır. Duruşu ile fark yaratmak ve her ortamda şıklığı ile ön plana çıkmak isteyen bayanlar, yılın trendlerini yakından takip etmektedir.

 Tesettürlü bir yaşam tarzını belirlemiş ve İslam’ın şartlarına uygun bir şekilde yaşamayı kendine amaç edinmiş olan kişiler, dış görünüşlerinde de İslam’ın talep ettiği kuralara uyarak tesettür giyim tarzını benimsemiş bulunmaktadırlar. Tesettürlü giyim ürünleri de diğer ürünler gibi üzerine düşen payı moda akımlarından fazlasıyla almış durumdadır. Bu nedenle her sezon tesettür giyim ürünleri, değişime uğramakta ve İslam’ın şartlarını aşmadan gerekli düzenlemeleri en özel biçimde yapmaktadır.

 Hem dinin gereklerini fazlasıyla yerine getiren hem de şık bir görüntüye sahip olmanızı sağlayan tesettür giyim ürünleri, birbirinden özel seçenekten oluşmaktadır. Tesettür ürünlerini bulma sorunu geçmiş dönemlerde var olurken günümüzde artık bir tık ile istenilen ürün kolayca kapıya kadar getirilebilmektedir. Geçmişte bulunan tek tük tesettür mağazaları hem faiş fiyatlardan hem de kısıtlı modellerden oluşurken tüketicilerin taleplerine kulak veren yeni firmalar ve mağazalar şimdilerde e-tesettür siteleri ile binlerce ürünü müşterileri ile online olarak bulutşturmaktadır.
 E-tesettür sitelerine olan talepler her yeni günde git gide artmaktadır. Kişilerin yoğun geçen iş tempoları arasında alışveriş için pek zamanı bulunmamaktadır. Fakat e-tsettür siteleri sayesinde bir öğlen molasında onlarca farklı markanın yeni sezon tesettür giyim ürünlerine göz gezdirebilmekte ve sadece birkaç dakika içerisinde istediği siparişi kolayca oluşturabilmektedir.
Bu nedenle e- tesettür siteleri www.e-tesettur.com.tr oldukça talep almaktadır. Hızlı bir şekilde binlerce ürünü gözden geçirme imkanı, kolayca sipariş verebilme olanaklar birbirinden özel ödeme seçenekleri ile müşterileri alışverişe teşvik edebilmektedir. Ayrıca e- tesettür sitelerinin iade ve değilim olanaklarını da müşterilerinize sunabiliyor olması denemeden alma durumunda ortaya çıkartabilmektedir. Tesettür firmalarının iade ve değişim politikaları birbirine benzerlik göstermektedir. 7 iş günü içerisinde değişimler ve iadeler gerçekleştirilebilmektedir.
Tesettür giyim ürünlerinin çeşitliliği ise her geçen gün artış göstermektedir tesettürün olmazsa olmazları olarak tabir edilen tesettür dış giyim ürünleri; pardösü, kap, trençkot, feraceler, yelekler ve pançolar şeklinde sıralanmaktadır.

 Dış ortamda özellikle tesettür giyim tarzına dikkat edilmektedir. Vücut haltlarını belli etmeyecek türden b ve bol kesimlerden oluşan modeller tercih edilmektedir. Yine vücuda yapışman ve içi belli etmeyecek kumaşlardan tasarlanan modeller tesettürün en önemli noktalarını oluşturmaktadır. Her daim şık görünmek isteyen tesettürlü bayanların tercihleri ise genellikle tunik ve pantolonlardan yana olmaktadır. Özellikle iş ortamlarında bu özel ürünler sıklıkla tercih edilmektedir. Hem şık hem de tesettüre uygun bir kombin tunik modelleri ile kolayca yapılabilmektedir. Tunik modelleri gibi uzun elbise modelleri de olmazsa olmazların başında gelmektedir geniş bir skaladan oluşan tesettürlü elbise modelleri farklı renk ve tasarımdan oluşmaktadır. Hem günlük yaşamda hem de iş ortamlarında severek giyilebilecek çok özel elbise modelleri, ünlü tesettür markalarının imzalarını taşımaktadır.
 Çok özel beden seçeneklerinden oluşan tesettür giyim ürünleri farklı bedenlere sahip olan bayana kolayca hizmet sunabilmektedir. Yılın trendlerinden üzerine düşen payı fazlasıyla alan, tesettür giyim ürünleri,  çok özel ren seçeneklerinden oluşmaktadır.

 Yine yaz tatillerinde büyük bir sorun haline gelen tesettür giyim, şu sıralara çok özel haşema modelleri ile tesettürlü bayanların beğenisine sunulmaktadır. Keyifli bir yaz tatili adına, su geçirmeyen ve İslami şartlara uygu tesettürlü haşemalar sizler için satışa sunulmaktadır.

Vücuda yapışmayan kaliteli kumaş türlerinden tasarlanan modeller, tesettür giyim dünyasındaki yerini almaktadır. Özellikle ferace modellerine olan ilgi her geçen gün artış göstermektedir. Pardösü modellerine göre daha pratik bir kullanım imkanı sunmakta olan feraceler, özellikle yaz aylarında sokaklara çıkarken tercih edilen tesettür giyim modelleri olmaktadır.

Har tarza uygun, farklı bedenlere hitap eden, şekliyle duruşuyla İslam’ın tesettür çerçevesine uyan etekler ve daha çok daha fazlası yeni sezon tesettür ürünleri içerisinde  yerini almaktadır. Tesettür giyim markaları artan talepleri karşılamak için her geçen gün yepyeni çalışmaları gün yüzüne çıkartmakta ve tüketicilerin gönlünce giyinmelerini sağlamaktadır. Kaliteli kumaşlardan tasarlanan tesettürlü giyim ürünleri e-tesettür sitelerinde satışa sunulmaktadır.