Bu senenin dördüncü çeyreğinde piyasaya sürülmesi beklenen yapım, ne yazık ki iptal edildi. Geleceğe ve yeni nesil basketbol tecrübesine odaklandığını söyleyen Andrew Wilson, NBA 2K serisi ile mücadele etmeye kararlı.

Geçen yıl NBA Live 19 eşliğinde iyi bir satış rakamı yakalayan şirket, rakibinin karşısında daha güçlü olabilmek adına bu seneyi pas geçti. EA Sports, gelecek neslin oyuncuları ve platformları için yepyeni bir serüvene başlayacak.

pic.twitter.com/lVhcKgks9k

— EA SPORTS NBA LIVE (@EASPORTSNBA) October 29, 2019

Bu konu hakkında Twitter hesabından bir bildiri yayımlayan EA Sports, kısa ve öz bir açıklama yaptı:

“Konsollarda oynadığınız basketbol oyunlarımıza bir süre için ara veriyoruz. Gelişimimizden dolayı heyecanlıyız ama aşırı hırslı davranıyoruz. Bu bağlamda NBA Live 20 yapımını bu sezon piyasaya sürmeyeceğiz.”

“NBA ve NBPA ’in yanı sıra gelecek neslin oyuncuları ve platformları için yepyeni şeyler üretmeyi hedefledik. Geleceğimizi her adımda doğrultmamız gerektiğini biliyoruz.”

“Bu yüzden oyuncularımız için doğru olanı bulmak için vakit harcıyoruz. Size güncellemeler ile düzenli bir şekilde geri döneceğimize dair söz veriyoruz. O zamana kadar çalışmaya devam edeceğiz.”

2012 yılında çıkmasına 6 gün kala iptal edilen NBA Live 13, artık yalnız değil. EA Sports cephesinin bu hamlesini başarılı buluyor musunuz? Kendisinden basketbol oyunları adına neler bekliyorsunuz?

 

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur