Oyunlar hazırlanırken kız çocuklarının bazen geri plana atıldığı düşünülür. Pek çok oyundaki seçilen; spor, savaş, yarış gibi konular bunu kanıtlar niteliktedir. Oysa kız çocukları daha çok romantik anlar yaşanacak oyunları tercih edecektir. İşte bu noktada hoyunlar.com sitesi tarafından oluşturulmuş olan aşk oyunları kategorisi tam istedikleri oyun seçeneklerini özellikle kız çocuklarına ve romantizm yaşamak isteyen ziyaretçilere tam bir çözüm sunacaktır.

Bilgisayar başında zaman geçirmek isteyen romantikler için tam bir tutku haline gelecek oyun seçeneklerini içinde bulunduran aşk oyunları ile; oyundaki çiftleri için mutlu etmek için çaba harcamalısınız. Onları giydirerek, istediklerini yaparak, öpüşmelerini sağlayarak oyunda başarılı oluyorsunuz. Göreviniz çiftlerin romantik anlar yaşaması için gerekli olanları yerine getirmek. Pek çok kız çocuğunun bu kategorideki oyunu beğeneceğini düşünüyorum ama bu oyunların sadece onlar tarafından oynanabileceği anlamına gelmiyor. Romantizmi yaşayan pek çok küçük çocuğun oyun kategorisinde kendine uygun bir çift bulacağına eminim. Oyun açıklamaları takip edilerek sizden beklenen görevi gayet iyi anlayabiliyorsunuz. Gizlice öpüşmeleri için hangi çifti kullansam diye düşüneceğinize eminim.
Gerçek Öpüşme Oyunu Açıklaması : En gerçek öpüşme oyunları ile çiftleri öpüştürerek mutlu etmeye devam ediyoruz. Bu cici oyun ile şirin bir öğrenci çiftimizi sarı okul otobüsünde öpüştüreceğiz. Amacımız, okulda gizli aşk yaşayan çiftimizi otobüsün en arka koltuğunda diğer öğrencilere ve şoföre yakalanmadan öpüştürmektir. Verilen süre içerisinde öpücük barını doldurarak diğer seviyelere geçebilirsiniz. Eğer 3 kere birine yakalanırsan oyunu kaybedersin. Oyun yüklenince, Play butonuna tıklayarak oynamaya başla. İyi eğlenceler

Asansörde Öpüşme Oyunu Açıklaması :  Çiftimiz çok sabırsız, asansörde öpüşmek istiyor. Fakat asansörde yaşlı bir amca var. O, bakarken öpüşemezler. Bu yüzden yaşlı amcanın bakmaması gerek... Yaşlı amcamız uyuyunca ya da başka bir şeyler ile ilgilenirken kız arkadaşına tıkla ve onu öp. Verilen süre içerisinde öpücük barını doldur ve bir sonraki seviyeye geç.Oyun yüklenince, START butonuna tıkla ve oynamaya başla. En komik oyunlar sitemizde seni bekliyor, iyi oyunlar.

Ofiste Öpüşme Oyunu Açıklaması  : Ofiste çalışan çiftle birlikte ofiste öpüşme oyunları oynamak ister misin? Çiftimizi patrona ve diğer çalışanlara yakalanmadan öpüştürmeye çalışacağız. Eğer yakalanırsak 1 hakkımızı kaybederiz, toplamda 3 kere yakalanırsak oyun biter. Verilen süre içerisinde öpücük barını doldurursan diğer seviyelere geçebilirsin. Çiftimizi gün boyu öpüştürürsen onları çok mutlu edersin. Oyun yüklenince, Play ve Start butonlarına tıklayarak oyuna başlayabilirsin. Eğlenceli dakikalar geçirmek istersen öpüşme oyunları sitemizde sizi bekliyor, hoyunlar.com iyi eğlenceler diler.
Pek çok site erkek çocuklarını düşünüp oyun kategorilerine yer verirken hoyunlar sanırım pozitif ayrımcılıkta üzerine düşeni fazlası ile yapmış. Site içerisinde kız çocuklarını mutlu edecek; aşk oyunları başta olmak üzere, giydirme oyunları, makyaj oyunları, barbie oyunları, temizlik ve bebek bakımı gibi pek çok kız oyunları yer bulmuş görünüyor. Kızlar da sitede kendileri için oyun seçenekleri ile hoş vakit geçirebilir.