En sevdiğimiz teknolojik aksesuarlarlistesinde 5 öbür teknolojik ürün bulunuyor. Peki, bu aksesuarların en sevdiğimiz özellikleri neler?

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu keyifli video ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelen zeki saatlerden Apple Watch Series 5, en sevdiğimiz teknolojik aksesuarların en başında yer alıyor. Sahip olduğu sağlık durumu teknolojileri ile de uyarı çeken Apple Watch, jurnal hayatta zeki telefondan uzakta zaman geçirmemize de ihtimal sağlıyor. Gelen aramalar bile bu saat üzerinden yanıtlanabiliyor.

Bir öteki aksesuar ise Spigen’in iPhone 11 kılıfı. Spigen La Manon Câlin Premium deri kılıfın arka panelinin telefonun tutuşuna ve telefonun kavramasını geliştiren yüksek kaliteli PU deriden üretildiğini de belirtelim. Keza aynı kılıfın AirPods versiyonuda bulunuyor. Bu kılıf da yeniden sevdiğimiz teknolojik ürünler arasında.

Bir öteki aksesuar ise ilk tür AirPods.Kablosuz kulaklığın iPhone ile çok çabuk bir şekilde senkronize olması natürel oysa en kayda değer kozu.

Hem masaüstü hem de dizüstü bilgisayar kullanırken bir mouse bağlantı kurmak, işleri birazcık daha kolaylaştıyor. Bu yüzden sevdiğimiz bir diğer kayda değer aksesuar daLogitech Pebble M350 kablosuz mousemodeli diyebiliriz.

Son aksesuarımız ise iPad Pro’nun akıllı klavyesi. Ayrıca kılıf keza stand ayrıca de bir klavye olarak kullanılabilen Smart Keyboard, iPad Pro’nuzu bir bilgisayar gibi kullanmanıza tezgâhtar oluyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur