Netflix ’in büyük beğeni toplayan yapımları arasında yer alan End of F***ing World 3.sezon için yapımcısı tarafından yapılan açıklama hayranlarını üzecek türden.

Netflix, Atiye dizisinin fragmanını yayınladı

Netflix Atiye dizisinin fragmanını yayınladı. 2016'da Türkiye pazarına giriş yapan platform, kısa bir süre içerisinde tüm Türkiye içerisinde hızlıca yayıldı. Türk dizileri de platforma dahil edildi.

End of F***ing World 3. sezon gerekli değil

Charles Forsman‘ın aynı adlı çizgi romanından uyarlanan, James ve Alyssa ’nın sıra dışı hikayesiyle artan bir ivme gösterip, sağlam bir izleyici kitlesi oluşturmayı başaran kara mizah dizisinin yapımcısı Charlie Covell 3. sezon bekleyenleri üzecek bir açıklama yaptı.

Radio Times ’a verdiği röportajda dizinin devam etmeyeceğini açıklayan Covell, sonlandırdıkları yeri beğendiğini ifade eden bir açıklamada bulundu. ‘Hikayede keşfedilecek bir yer kalmadığı için daha fazlasını denemek veya eklemeye çalışmak yanlış olur. ’ diyerek dizinin 3. sezonunun çekilmeyeceğinin sinyalini vermiş oldu.

Dizi devam ederse, bu noktada hikayenin nereden devam edeceğini tahmin etmek zor. Farklı noktalara değinmek, diziye yarardan çok zarar da verebilir.

Siz de bu konudaki fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Gerçekten hikayenin sonuna gelinmiş miydi, yoksa devam ettirilebilir miydi?

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur
Yorumlar