Eski başbakan Ahmet Davutoğlu TikTok kullanıcıları arasına katıldı ve ilk videosunu çekti. Ahmet Davutoğlu çektiği TikTok videosunda ormanda yürüyüş yaparken gençlere sesleniyor. Ahmet Davutoğlu, 8 saniyelik videosunda “Gençlik nerede dedim, TikTok ’ta dediler. Biz de geldik. Gençlik nerede, biz oradayız.” dedi. Video şu anda 2017 defa izlendi ve 127 defa paylaşıldı.

@ahmet_davutogluMerhaba, ben de artık Tik Tok ’tayım. #yeniyıldaben♬ orijinal ses – ahmet_davutoglu

Doğrulanmış hesaba sahip Ahmet Davutoğlu şu anda 205 takipçiye sahip. Çektiği TikTok videosunda gençlere mesaj göndermeyi de ihmal etmeyen Ahmet Davutoğlu TikTok videosu çekmeye devam edecek gibi görünüyor.

TikTok hayatımıza girmeye devam ediyor

Sosyal medya uygulaması dünyada en çok kullanılan sosyal medya uygulamaları arasına girmeyi başardı. Ülkemizde de birçok kişinin kullandığı sosyal medya uygulaması kendi akıllı telefonunu da çıkartmıştı. Biz de sizler için tüm dünyada ilgi gören bu telefonu incelemiştik.

TikTok telefonu özellikleri neler?

TikTok telefonu herkesin merak ettiği bir telefon haline geldi. Çin ’li sosyal medya uygulaması TikTok tarafından üretilen telefonun dış tasarımı Apple ’ın geçmiş yıllarda piyasaya sürdüğü iPhone 5 tasarımına benziyor.  Smartisan Pro 3, 6.39 inç büyüklüğünde Amoled ekranı ile karşımıza çıkıyor. Bu ekran damla çentik tasarımı ile yüksek bir ekran kasa oranı sunuyor.

Smartisan Pro 3 özellikleri tarafında işlemcisi ile öne çekiyor. TikTok telefonu son zamanların en güçlü işlemcisi diyebileceğimiz ve amiral gemisi telefonlar tarafından sıkça kullanılan Snapdragon 855+ işlemcisini kullanıyor. 8 çekirdekli bu işlemciye Adreno 640 grafik birimi eşlik ediyor. Akıllı telefonun RAM kapasitesi ise depolama alanı ile beraber değişkenlik gösteriyor. 128 GB depolama alanına sahip model 8 GB RAM ile kullanıcılara sunulurken 256 GB depolama alanına sahip model ise 12 GB RAM ile karşımıza çıkıyor.

Kamera tarafında ise arka tarafta 4 kamera olduğunu görüyoruz. Ana kamera 48 Megapiksel çözünürlüğe sahipken geniş açılı kamera ise 13 MP çözünürlüğe sahip. Telefonun diğer iki kamerası ise telefoto ve makro fotoğraflar çekebilen kameralar. Telefo kamera 5 Megapiksel çözünürlüğe sahipken makro fotoğraflar çekebilen kamera ise 8 Megapiksel çözünürlüğe sahip.

Telefonun ön kamerası da fotoğraf çekinmeyi sevenler için güzel bir haber olan 20 Megapiksel çözünürlük ile karşımıza çıkıyor. Telefona güç veren batarya tarafına baktığımız zaman 4.000 mAh büyüklüğünde bir batarya görüyoruz. Bu büyük boyutlu batarya Quick Charge 3 18 W hızlı şarj desteği ile şarj olabiliyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur