Her harita paketinde olduğu gibi bu haritada da 10.000 kilometre ve üzerinde yol kapasitesi ekleyen şirket, Türkiye sınırı için çalışmalar yapmış durumda.

Oyun esnasında sefer yaparken Edirne sınırına geldiğinizde gerçekte olduğu gibi kantara girip yük tartılması, belge kontrolleri, araç kontrolleri vb. şeyleri animasyon eşliğinde sunuluyor.

Oyunun toplam inceleme verileri yüzde 90 ve üzerinde yer alıyor. DLC içinde aynı durum söz konusu. Yayınlanmış bazı incelemelere hep birlikte göz atalım:

 

 

ETS 2 Türkiye haritası fiyatı ne kadar?

SCS Software bu haritanın fiyatını, diğer harita paketlerine göre biraz daha yüksek tuttu. Orijinal ismi Road the Black Sea olan DLC, 48 TL satış fiyatına sahip. Oyunun kendisi 39 TL satış fiyatına sahip durumda.

Ancak şu an için bir indirim söz konusu. 11 Aralık tarihine kadar 9.75 TL ödeyerek oyunu edinebilirsiniz. İncelemelere baktığımız zaman DLC ’nin oyuncular tarafından beğenildiğini söyleyebiliriz. Genel konu ise fiyatının eleştirilmesi olarak görülüyor.

DLC ’ye ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

SCS gelecek dönemde bu DLC için bir çalışma yapacak mı bunu da hep birlikte göreceğiz. Unutmadan sizde yorumlar kısmından görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur