Telefon hakkında ortaya çıkan detayları neredeyse tamamen çerçevesiz ve çentiksiz bir ekran tasarımına sahip Vivo X30 ’u işaret ediyor. Ön kamera olarak da telefonda açılabilir ön kameranın yer alacağı belirtiliyor. Ayrıca arkada 3 kamera kurulumunun yer alması beklenen cihazın bu konuda da halefi Vivo X27 ’ye göre benzerlik göstermesi bekleniyor.

akak

Sızdırılan görseller, X30 ’un lansman alanını gösteriyor. Bu görsellerde telefonun 5G ’li olması ile ön plana çıktığı da görülüyor. Zaten daha önceden ortaya çıkan bilgiler telefonun Exynos 980 işlemcisinde güç alacağını gösteriyordu. 5G desteğine sahip olan bu işlemci bunun yanı sıra birçok özelliği de bizlere sunuyor.

Exynos 980 olarak adlandırılan işlemci, heyecana neden olsa da, özellikleri incelediğimizde heyecanımız azalıyor. Bu işlemci 2.2 GHz hızında çalışan iki adet Cortex A77 ve 1.8 GHz hızında çalışan altı adet Cortex A55 çekirdeğine sahip. 8nm fabrikasyon süreci ile üretilen işlemci, grafik tarafında gerekli gücü Mali-G76 MP5 GPU‘dan alıyor.

Vivo X30 tanıtım tarihi ne zaman?

Vivo ’nun yeni telefonunun Aralık ayı içerisinde tanıtılacağı ön görülüyor. Cihaz hakkında önümüzdeki günlerde daha fazla bilginin ortaya çıkması bekleniyor. Fiyatı hakkında ise henüz bir bilgi bulunmuyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur