Facebook’un kurucu ortağı ve CEO’su Mark Zuckerberg, gelişmeyi pazar günü sosyal platformda açıkladı.

“Sağlık çalışanlarının acilen daha fazla koruyucu ekipmana ihtiyacı var. Yardım etmek için zamanında California yangınlarından dolayı aldığımız 720.000 maskeden oluşan acil durum rezervimizi bağışladık. Ayrıca bağış yapmak için daha fazla kaynak sağlamaya çalışıyoruz. Umarım hepiniz sağlıklı ve güvende olursunuz!”

Health workers urgently need more protective gear. To help, Facebook donated our emergency reserve of 720,000 masks that…

Mark Zuckerberg paylaştı: 22 Mart 2020 Pazar

Salgına karşı Apple, Microsoft ve Amazon hamleleri!

Corona virüsü artık teknoloji şirketlerinin de gündemine girmiş durumda. Apple, Microsoft ve Amazon gibi şirketler önemli yatırımlar yapıyor. İşte, salgına karşı teknoloji devlerinin hamleleri...

Facebook, Beyaz Saray’ın çağrısına kulak verdi

Beyaz Saray, özel şirketlere, havadaki partiküllerin en az yüzde 95’ini filtrelemek için tasarlanmış N95 solunum maskelerini bağışlama çağrısı yaptı. Facebook için, maskelerin bağışlanması, yarattığı güvenlik endişeleri karşısında bu durumu örselemek için iyi bir fırsat. 2019 sonu itibariyle, sosyal dev yaklaşık 55 milyar dolar değerindeydi.

Facebook, 720 bin maske bağışlayacak.

Facebook, Corona virüsü sırasında yardıma ihtiyacı olan küçük işletmeler için 100 milyon dolar nakit bağış ve reklam kredisi sunacağını bildirmişti. Geçen hafta ise Zuckerberg, gazetecilere ayrıca Facebook’un 45.000 çalışanının pandemi sırasında evden çalıştığını söyledi.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur