Fetih 2: Sultanların İhtişamı ile birlikte uçsuz bucaksız bir maceraya katılabilirsiniz. Fetih 2 1.3.0 güncellemesi sayesinde artık daha başarılı bir oyun deneyimi vaat ediyor. Peki, bu oyunu oynamak için en iyi sebepler neler?

İşte Fetih 2 oynamak için en iyi 5 sebep:

– Savaşını dünya çapında duyur

Bu sebeplerden ilki dünyadaki milyonlarca oyuncuya karşı gerçek zamanlı oyun oynayabiliyor olmak. Oyunun devasa sunucuları sayesinde herhangi bir oyuna başlayarak birçok oyuncu ile etkileşime geçmek mümkün.

Fetih Dünyası‘nı oluşturan Vilayetleri ve Sarayı ele geçirerek hükmünüzü duyurabilirsiniz.

– Romantikleş

Oyunda, oyuncular, oyundaki eşleri ile konuşabiliyor, onlara hediyeler vererek ya da mini oyunlar oynayarak eğlenceli vakit geçirebiliyor. Hatta Fetih 2 1.3.0 güncellemesi ile birlikte eşler ile ava da çıkılıyor.

– Şehri yönet, güçlü ittifaklar kur

Güçlü bir ordunun temeli tabii ki iyi yönetilen bir şehre dayanıyor. Bu yüzden oyunda şehir yönetimini de başarılı bir şekilde yapmak şart. Kaynak toplamak, teknolojiler araştırmak ve birlikleri eğitmek oldukça önemli.

Müttefikleriniz bu savaşta sizin sırtınızı koruyacak olan arkadaşlarınız. Bu yüzden güçlü bir loncaya katılın ya da kendi loncasınızı oluşturun. Fetih 2‘de takım oyunu her şeyden önce geliyor.

– Yeni güncelleme içerikleri: Süleyman ’ın Hazineleri ve nargile molası

Süleyman ’ın Hazineleri ’nde şansını arayın. Monopoli oynanış tarzıyla, eminiz ki çocukluk anılarınız canlanacak. Ayrıca, oyun içerisinde bulunan enerjinizi doldurmak ve rahatlamak için nargile içebilirsiniz.

– Dünyadaki oyuncular ile sosyalleş

Fetih 2‘nin içinde iletişim kurmayı sağlayan birçok sosyal özellik bulunuyor. Gerçek ve eş zamanlı çeviri ile dünyanın her yerinden oyuncularla sosyalleşmek mümkün. Bunun için Krallık Sohbeti ’ni ve Lonca Sohbeti ’ni kullanmak mümkün. Ayrıca kişiselleştirilmiş sohbet grubu da kurulabiliyor.

Oyunu indirmek için buraya tıklayabilirsiniz. Bu arada ücretsiz başlangıç paketi için bu kodu kullanabilirsiniz: HXR45Y

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur