Yıllardır yayımlanan yapım, spor simülasyonu kategorisinde karşımıza çıkıyor. Oyunu bilmeyenler için kısaca özetleyecek olursak: Bir takımın başına teknik direktör olarak geçiyorsunuz. Oyuna başlarken takımı siz seçiyorsunuz ve o takımı, teknik direktör olarak yönetiyorsunuz.

Belirli bir bütçeniz ve giderleriniz var. A takım haricinde B takım ve diğer alt takımları da tek takıma bağlı olarak kullanabiliyorsunuz. Maçları siz oynamıyor, izliyorsunuz. Ama maç içerisinde oyunculara müdahale ediyorsunuz. Sakatlık olduğu zaman oyuncu değiştirmek veya gol yediğiniz zaman savunma yapmak gibi.

Sports Interactive ve SEGA incelemelerden geçer not aldı mı?

İncelemelerin bazılarına göz attığımız zaman aşağıdaki örnek incelemelerde olduğu gibi oyun, bu yıl istenileni tam olarak vermiş ile vermemiş arasında kalıyor. Oyuncular verdiğini ama yeniliklerin fazla olmadığını düşünüyor.

SEGA geçtiğimiz yıl yayımlanan oyundan geçer not almıştı. 4.600 oyuncunun sınavından geçen şirket, yüzde 78 olumlu puan almıştı. Peki, serinin yeni oyunundaki incelemeler ne durumda?

Şimdi gelin hep birlikte oyunun beta oyuncuları neler söylemiş bir göz atalım.

Football Manager 2020 – sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7 (Servis Paketi 1), 8/8.1, 10 (Sürüm: 1803/nisan 2018 veya sonraki sürümler) – 64-bit
İşlemci: Intel Pentium 4 (64-bit), Intel Core 2 or AMD Athlon 64 – 2.2 GHz +
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: Intel GMA X4500, NVIDIA GeForce 9600M GT veya AMD/ATI Mobility Radeon HD 3650 – 256MB bellek
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 7 GB kullanılabilir alan

Football Manager 2020 fiyatı ne kadar?

19 Kasım ’a kadar geçerli olacak şekilde yüzde 10 indirimli olan oyun 161.10 TL fiyata sahip. Çıkmadan satın almanız durumunda betaya hemen erişim sağlayabiliyorsunuz.

Oyunu incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur