Günümüzde neredeyse tüm kullandığımız aksesuarlarımız akıllı hale geldiği için güncelleme alarak yazılımsal olarak daha iyi hale getirilebiliyor. Özellikle akıllı saatlerin ve kablosuz kulaklıkların güncellemelerinin performans ve batarya ömrü bakımından iyi olduğu bilinen bir gerçek.

Bazı kullanıcılar kullandıkları cihazlarda bulunan gürültü sorununun donanımsal olduğunu düşünerek cihazlarını değişim programına dahil etmişti. Samsung tarafından yapılan açıklamada bu sorunun yazılımsal olarak çözüme kavuştu.

 

Güncellemede gürültü sorununu gideren şirket, genel iyileştirmenin de yapıldığını belirtti.  Bazı kullanıcıların bağlantı ve eşleştirme sorunu yaşadığını belirtmesi üzerine bu konuda da iyileştirmelerin yapıldığı açıklandı.

Şimdilik sadece Güney Kore ve Almanya’da yayınlanan güncellemenin yakın zamanda tüm ülkelerde indirilebilir hale gelmesi bekleniyor. R175XXUOATB5 kodu ile yayınlanan güncellemenin 1.2MB boyutunda.

Galaxy Buds Plus güncellemesi nasıl yapılır?

Galaxy Buds Plus güncellemesinin yapılabilmesi için Galaxy Wearable uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Ugulama üzerinden cihazlarınızı eşleştirdikten sonra uygulama ekranında güncelleme olduğunda yeni bir uyarı belirecek. Bu uyarıya tıklayarak güncelleme ekranına geçiş yapabilirsiniz.