Çin ’in sosyal medya platformu Weibo ’da ortaya çıkan görüntüler, tüm dikkatleri yeni Fold modeline çekti. Galaxy Fold 2 canlı fotoğrafları ile platformda boy gösterdi.

Tahminlere göre, Fold 2 önümüzdeki yıl Galaxy S11 ile birlikte piyasaya sürülecek.

Telefonun tasarımında en dikkat çeken detay tabii ki katlanma stili. Galaxy Fold modeli kitap gibi açılıp kapanırken, Galaxy Fold 2 aslında eskiden alıştığımız kapaklı telefonlar tarzında açılıp kapanıyor. Böylece telefon açıldığında bildiğimiz akıllı telefonlara oldukça benziyor.

Fotoğraflardan gördüğümüz kadarıyla, telefonun ön kamerası ekrandaki delikte konumlanıyor. Kapağın arkasında ise ikili kamera kurulumu görüyoruz.

Aslında bu ikili kamera kurulumu dikkat çekici. Çünkü, Samsung artık uygun fiyatlı modellerinde bile üçlü kamera kurulumunu kullanıyor. Fold 2 ’nin de Fold ile benzer bir şekilde 1.000 dolarlık fiyat etiketine sahip olacağını düşündüğümüzde bu kamera kurulumunun şaşırtıcı olduğunu söyleyebiliriz.

Ortaya çıkan bir rapor, Galaxy Fold 2 ’de 108 Megapiksellik bir kameranın ve 5x optik yakınlaştırma özelliğinin kullanılacağını söylemişti. Bu durumda, şirket Fold 2 modelinde ultra geniş açılı bir kamera kullanmayabilir.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur