Samsung ekran altı kamera teknolojisi üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Ekrandaki çentiğii ya da deliği ortadan kaldıracak olan bu teknoloji, kameranın ekranın altına yerleştirilmesini sağlayacak. Galaxy Fold 2 ekran altı kamera ile gelecek Samsung modellerinin ilki olabilir. Bu iddia, isabetli sızıntılarıyla bilinen Ice Universe isimli kullanıcıdan geldi. Twitter’dan duyurulan iddiaya göre, bu teknolojiyi kullanan ilk Samsung modeli Fold 2 olacak.

According to a Korean source, the successor of the Galaxy Fold, codenamed “Champ,” will use Samsung’s “Under Display Camera” technology for the first time. This is the technology we have been waiting for a long time. It is expected to be released in July. bye, Hole, bye, Notch!

— Ice universe (@UniverseIce) February 17, 2020

Galaxy Fold 2 ekran altı kamera ile gelebilir

Ekranın altına gizlenen ön kamera, tam ekran deneyimini yaşatmayı vaat ediyor. İddialar bu kamerayı ilk olarak Samsung Fold 2’de göreceğimizi gösteriyor. Tabii Samsung tarafından henüz bir açıklama gelmedi.

Galaxy Fold modelinin yeni nesli Temmuz 2020’de piyasa sürülecek gibi duruyor. Tabii şimdilik şirket cephesinden resmi tanıtım tarihi ile ilgili bir açıklama yok. İlerleyen günlerde telefonun kullanacağı kamera teknolojisi ile birlikte tanıtım tarihinin de netleşeceğini söyleyebiliriz.