Geçtiğimiz aylarda Note 10 ile kullanıcılara sunulan birçok faydalı özellik S10 modellerine geldi. Kullanıcıların bu durumdan oldukça memnun kalması üzerine teknoloji devi aynı hamleyi tekrarlamaya karar verdi.

Eylül ayında Galaxy S10e, S10, S10 Plus ve S10 5G‘nin kazandığı özelliklere, akıllı multimedya ve Wi-Fi işlevleri ile yenileri ekleniyor. Örneğin, Galeri artık anahtar kelimeler ile fotoğraflara daha hızlı ulaşım sağlıyor.

Multimedya akış servislerinden gelen içerik önerileri sayesinde kullanıcıların yeni şarkı, film ve TV şovlarını keşfetmesi kolaylaştırılıyor. Buna ek olarak Auto Hotspot özelliği ile kullanıcılar telefonlarını Wi-Fi Hub‘larına dönüştürebiliyor.

Aynı Samsung hesabının veya aile hesabının kullanıldığı Galaxy S10 ’lar bu sayede otomatik olarak bağlantı kurabiliyor. AR Doodle fonksiyonu ile S Pen gerektirmeyen eğlenceli çizimlerde artık Galaxy S10 kullanıcılarına sunuldu.

Son olarak güncellenen DeX sayesinde çekilen videolar, kolay bir şekilde dinamik videolara dönüştürülebiliyor. Samsung ’un yayınladığı bu yeni güncellemenin tüm dünya genelindeki cihazlara ulaşması birkaç hafta sürebilir.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur