Galaxy S10 PlayGalaxy Link desteği aldı. Bundan sonra bilgisayar oyunları yalnızca Galaxy Note 10 ile oynanmayacak. PlayGalaxy Link 1.0.5 sürümü ile birlikte Galaxy S10e, Galaxy S10, Galaxy S10 Plus ve Galaxy S10 5G modellerine sahip kullanıcılar da bilgisayar oyunu deneyimini yaşamaya başlayacak.

Ortaya çıkan bilgiye göre uygulama şimdilik birkaç pazarla sınırlı görünüyor. Bu pazarların; ABD, Güney Kore, Avustralya, Kanada, Fransa, İtalya, Hollanda, Rusya, Singapur ve İngiltere olarak sıralandığını söyleyebiliriz. Ancak, beklentiler ilerleyen zamanda bu pazarların genişleyeceği yönünde.

Galaxy Note 10 ’a bu özellik geldiğinde, uygulamanın sistem gereksinimleri hakkında fikir sahibi olmuştuk. En güncel yazılımları destekleyen PlayGalaxy Link ’in PC ’de oynanan bir oyunun Galaxy S10 ’a aktarılmasını sağlayan yazılım, ilgili bilgisayarın Windows 10‘u kullanmasını istiyor.

Söz konusu uyhulama gücünü bulut depolama teknolojisinden alıyor. O an bilgisayarda oynanan oyunu cihaza aktaran sistem, iki tarafın aynı anda çalışmasına aracı olacak.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur