90 Hz tazeleme oranı Galaxy S11 ile gelmesi beklenen 4 özellikten bir tanesi. OnePlus 7 Pro modeliyle birlikte 90 Hz ekranlar firmalar tarafından tercih edilmeye başlandı. Geçtiğimiz aylarda tanıtılan Pixel 4 ailesi de 90 Hz tazeleme oranına sahip bir ekranla kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Bu özellik bataryayı olumsuz yönde etkilese de özellikle arayüzün akıcılığını yüksek oranda arttırıyor. S11 modelinin de 90 Hz tazeleme oranına sahip bir ekranla piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Cihazla gelmesi beklenen yeniliklerden bir tanesi de UFS 3.0 depolama standardı. Note 10 ailesi UFS 3.0 standardı ile birlikte gelmiş olsa da S10 ailesi UFS 2.1 standardını kullanıyordu. Daha geniş okuma ve yazma hızlarına sahip UFS 3.0 standardı telefonun genel hızına büyük katkı sağlıyor. Uygulamaların ve telefonun açılış hızına doğrudan etki ettiği gibi 4K videoların işlenme süresini de büyük oranda azaltıyor.

Yeni S11 ile gelmesi beklenen bir diğer özellik ise 108 MP kamera. Geçtiğimiz aylarda Xiaomi ve Samsung ortaklığıyla geliştirilen ISOCELL Bright HMX sensörünün Samsung telefonlarda da kullanılması bekleniyor. Xiaomi bu sensörü Mi Note 10 ve Mi Mix Alpha modellerinde kullanmıştı.

Galaxy S11 ile gelmesi beklenen son özellik ise daha fazla renk seçeneği. Firmaların donanım kadar dış tasarıma da gittikçe daha önem vermesi ortaya farklı tasarım ve renklerin çıkmasını sağlıyor. S10 ailesi ile birlikte sunulan yeşil ve mavi renklerinin yanı sıra P30 Pro modelinde olduğu gibi birden fazla rengin aynı anda kullanılması bekleniyor.

Galaxy S11, Galaxy Note 10 ’un izinden gidebilir

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S11'i tanıtmasına sadece birkaç ay kaldı. Her geçen gün yeni bir sızıntı ortaya çıkarken, Galaxy S11 ekran deliği ile Note 10'u anımsatabilir!

Yeni özelliklerin yanı sıra S11 ailesinin kutudan çıkan hızlı şarj adaptörü, 3.5mm kulaklık girişi, optik parmak izi sensörü ve delikli tasarım gibi özelliklerini de koruması bekleniyor.

Siz Şubat ayında tanıtılması beklenen S11 ailesi için ne düşünüyorsunuz? 

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur