Samsung, yeni modellerin üzerinde çalışmalara devam ediyor. S serisinin yeni modelinde geçtiğimiz günlerde kamera tasarımı ortaya çıkmışken, şimdi de kamerası hakkında bilgiler geldi. Kamerasıyla adından söz ettirmek isteyen Samsung, yeni modelde kullanacağı kamerayla yeni bir dönemi başlatacak. Amiral modele ait kamerayı yeniden değerlendirmeye alan firma, Bloomberg ’in raporuna göre yeni özellikleri belirledi.

Rapora yansıyan bilgilere göre Galaxy S11 108 Megapiksel ana kameraya sahip olacak. 5x optik zoom özelliğiyle birlikte ultra geniş açılı kamera da bulunacak. Ayrıca ek bir lens ile birlikte Artırılmış Gerçeklik (AR) programların çalıştırılmasını sağlayacak olan derinlik algılayıcı bulunacak.

Kamera özellikleriyle birlikte iPhone 11‘den geri kalmak istemeyen Samsung, oldukça iddialı bir sistemle kullanıcılarla buluşacak. iPhone 11‘de ise 2x optik telefoto zoom özelliği bulunuyor. Video kısmında da iddialı olan modelin 8K 30 FPS kalitede videolar çekebilmesi bekleniyor.

Başka bir iddiaya göre de yeni model 200 Megapikselin üzerinde sensörlere sahip olabilir. Qualcomm yaptığı açıklamada, Snapdragon 865 ile birlikte telefonların 200 Megapiksel ve üzeri kameralara sahip olabileceğini duyurdu. Qualcomm‘un yeni teknolojilerini ilk kullananlardan olan Samsung, bu özelliği de yeni modelinde kullanırsa Galaxy S11 kamerası ile 200 Megapiksel kameralı ilk telefon olacak.

İşlemci tarafında Snapdragon 865 veya Exynos 9830 ile çalışacağı söylenen model Android 10 ve Samsung One UI 2.1 ile satışa çıkacak.

Galaxy S11 kamerası hakkında bilgiler bu şekildeydi. Yeni model gelecekte adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur