Samsung Unpacked etkinliği ile birlikte Galaxy Z Flip, Galaxy S20, Galaxy S20 Plus ve Galaxy S20 Ultra tanıtıldı. Bununla birlikte Galaxy Buds Plus gibi teknolojilerin de tanıtıldığı etkinlikte, yeni Galaxy ailesi kullanıcıları heyecanlandırdı. Özellikle kamera tarafında dikkatleri üstüne toplayan S20 serisinin özellikleri ve fiyatı da belli oldu.

Şimdi gelen açıklamayla birlikte da 12 Şubat5 Mart tarihleri arasında ön siparişe açılacak Galaxy S20 serisinin Türkiye fiyatı da belli oldu. Standart modellerin fiyat listesi ise şu şekilde;

Samsung Galaxy S20 – 7799 TL

Samsung Galaxy S20 Plus – 9299 TL

Samsung Galaxy S20 Ultra – 11999 TL

Ön sipariş kampanyası çerçevesinde Galaxy S20 Plus ve Galaxy S20 Ultra siparişi veren ve kampanya koşullarını sağlayan tüketiciler satış fiyatı 899 TL olan Galaxy Buds Plus’a ücretsiz bir şekilde sahip olacak.

Aslında tasarımı ve donanım özellikleri ile dikkatleri üstüne toplayan yeni Galaxy S20 ailesinin fiyatları da beklenenden daha uygun olarak yorumlandı. Samsung’un yeni Galaxy serisini ve yeni katlanabilir telefonunun detaylarına da aşağıdaki haberlerimizden ulaşabilirsiniz.

Samsung Galaxy S20 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

Samsung, Unpacked 2020 etkinliğinde Galaxy S20 serisini ve katlanabilir telefonunu tanıttı. Peki, Samsung Galaxy S20 özellikleri nasıl? Galaxy S20 fiyatı ne kadar? Detaylar haberimizde.

Galaxy S20 Plus tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

Samsung'un yeni amiral gemisi ailesi Galaxy S20 serisi tanıtıldı. Serinin ortanca modeli Samsung Galaxy S20 Plus özellikleri belli oldu. Ayrıca Samsung Galaxy S20 Plus fiyatı da netleşti!