Yeni Galaxy S serisi ile ilgili birçok iddia ortaya atılmıştı. Bazı kullanıcılar kendi 3 boyutlu tasarımlarını internette yayınlayarak Galaxy S20 ailesinin tasarımını sızdırdığını iddia etmişti. Bir XDA kullanıcısı, yeni cihazların görüntüsünü yayınladı.

Galaxy S10 ailesinde olduğu gibi yeni cihazlar da Infinity-O ekran ile karşımıza çıkıyor. Şirket, 2.5D kavisli ekran kullanımına devam ediyor ancak yeni cihazlarında ekranlar eskisi kadar eğimli değil.

Özelliklerini sızdıran kişi ekranın daha pürüzsüz geçişlere sahip olması için 120Hz olacağını açıkladı. Cihazların Amerika versiyonu için Snapdragon 865 modeli kullanılacağı biliniyor. Cihazın arka kısmında 4 adet kamera bulunuyor.

Ana kamera ile birlikte ultra geniş, telefoto ve makro lens yer alacağı söyleniyor. 1.8μm sensöre sahip ikinci kamera sayesinde düşük ışık performansını artırmayı hedefleyen şirket, rakiplerini geride bırakabilecek mi merak konusu.

Samsung Unpacked etkinliğinde 3 adet S20 modeli tanıtılması bekleniyor. Ayrıca etkinlikte Galaxy Z Flip adıyla gelmesi beklenen katlanabilir cihazın da tanıtılacağı söylentiler arasında yer alıyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur