Samsung’un yarın yapacağı Unpacked etkinliği ile Galaxy S20 serisini ve Galaxy Z Flip’i tanıtması beklenirken, yeni Galaxy ailesi hakkında sızıntılar da gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Galaxy S20 Ultra 5G’nin afişlerinin sızdırılmasının ardından, bugün de satışa çıkış tarihi ve RAM detayları belli oldu.

İsabetli sızıntılarıyla tanınan Max Weinbach Twitter üzerinden Galaxy S20 Ultra 5G‘nin SM-G988U seri numarasıyla 16 GB RAM ve 512 GB dahili depolama ile geleceğini paylaştı. Satışa çıkış tarihi olarak da Nisan’ı işaret eden Weinbach, diğer modellerin ise 12 GB RAM ile geleceğini bildirdi.

Weinbach’in 16 GB RAM açıklamasının ardından yeni Galaxy S20 ailesinin performansı konusunda da büyük bir beklenti oluştu. Yüksek donanımlı bilgisayarlardaki RAM‘lerin sayı değerlerine ulaşan mobil cihazlar, bilgisayarların yerini alacak gibi duruyor.

Yarın yapılacak etkinlikle birlikte Galaxy S20 ailesinin tüm detaylarını ve Galaxy Z Flip‘i de sizlerle anlık olarak paylaşıyor olacağız. Tüm resmi bilgileri yarın yapılacak lansman ile birlikte öğreneceğiz.