Dün akşam saatlerinde detaylı ve yeni bir render görüntüsüyle daha karşımıza çıkan Galaxy S20 Ultra hakkında yeni bir iddia daha geldi. S20 ailesinin en büyük modeli olacak Galaxy S20 Ultra yeni bir renk seçeneği ile gelme ihtimali Twitter’dan paylaşıldı.

İsabetli sızıntılarıyla tanınan Ice Universe isimli Twitter kullanıcısı, dün akşam saatlerinde yeni bir Galaxy S20 Ultra render görüntüsünü paylaşmasının ardından, Galaxy S20 Ultra’nın gri renk seçeneğiyle geleceğini de bildirdi. Yeni renk seçeneğinin daha önce Galaxy Note 8‘de bulunan gri renk ile aynı tonlara sahip olacağını da belirtti.

 

Uzun süredir Samsung tarafından daha parlak renkler gördüğümüz için cihazın gri bir renk seçeneğiyle geleceği müjdesi birçok koyu severi mutlu etti. Diğer modellerde olup olmayacağı henüz bilinmese de Ultra modelinde yüksek bir ihtimalle gri renk seçeneğini göreceğiz.

Galaxy S20 serisinin tüm donanım ve tasarım özelliklerine de aşağıdaki haberimizden ulaşabilirsiniz. Şubat ayının en çok dikkat çeken amiral gemisi lansmanı olarak da lansman sırasında tüm detayları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Tüm detaylarıyla Galaxy S20 serisi sızdırıldı!

Galaxy S20 Serisi yepyeni bir sızıntı ile karşımızda. Yapılan isim değişikliği ile dikkat çeken Samsung Galaxy S20 Ultra, Galaxy S20 Plus ve Galaxy S20 özellikleri tüm detaylarıyla gün yüzüne çıktı.