Samsung hem Galaxy S9 hem de Galaxy S9 Plus için güncellemenin Ocak ayında yayınlanacağını açıklamıştı. Geçen haftaki Android 10 Beta sürümünün ardından, bugün yeni bir beta daha yayınlandı. Beta programına dahil olan cihazlara gelen 115 MB boyutundaki güncelleme G96*XXU7ZTA9 model numarasını taşıyor.

Samsung Pay kullanımı sırasında PIN girmeyi engelleyen sorunun çözüldüğü güncelleme ile Samsung Kamera uygulaması yenileniyor. MNVO veya Türkçe açılımı ile Sanal Mobil Şebeke İşletmeciliği ’nden faydalananların hücresel bağlantı sorunu da bu güncelleme ile ortadan kaldırılıyor.

Yani bir aksaklık yaşanmaması halinde Galaxy S9 kullanıcıları iki hafta içerisinde Android 10 ’a kavuşacak. Tabi, kademeli bir şekilde dağıtılacağı için ülkemizdeki ve diğer bölgelerindeki cihazların güncellemeyi alması biraz zaman alacak.

Cihazların özelliklerini hatırlamak gerekirse: S9 ’da 5.8 inç, S9 Plus ’da ise 6.2 inç büyüklüğünde bir ekran yer alıyor. Bu Super AMOLED ekranlar 1440×2960 piksel çözünürlük sunarken, cihazlar gücünü 10 nm fabrikasyon süreci ile üretilen Exynos 9810 işlemciden alıyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur