Samsung, tablet pazarından büyük bir gelir elde edemese bile ısrarcı bir tutumla yeni ürünlerini sunmaya devam ediyor. Galaxy Fold ve Galaxy Z Flip gibi cihazların ardından neredeyse tabletlere ihtiyaç duyulmayacak bir dönemde olsak da uygun fiyatlı tablet Galaxy Tab S6 Lite için ilk sızıntılar geldi. Galaxy Tab S6 Lite render görüntüsü karşımıza çıktı.

Bir sonraki Samsung amiral gemisi tableti önümüzdeki Galaxy Note serisi ile birlikte ortaya çıkacak olsa da, uygun fiyatlı bir tablet modeli kısa süre içerisinde piyasaya sürülebilir. Bluetooth SIG’de MySmartPrice tarafından tespit edilen tabletin adı ve Geekbench aracılığıyla sızdırılan özellikler, geçtiğimiz yılın amiral gemisi Galaxy Tab S6’nın biraz daha düşük bir sürümü olduğunu gösteriyor.

Uygun fiyatlı tablet Galaxy Tab S6 Lite geliyor!

Galaxy Tab S6 Lite’ın geçtiğimiz yıl çıkmış modele göre daha düşük belleği ve daha düşük bir işlemcisi bulunuyor. Exynos 9611 işlemci ve 4 GB RAM ile donatılan Tab S6 Lite’ın Android 10 kurulu bir şekilde kutudan çıkması bekleniyor.

Henüz özellikler ve tasarım detayları konusunda birçok şey net olmasa da, Mart ayı içerisinde bu uygun fiyatlı tablet hakkında daha fazla bilginin sızdırılacağını düşünüyoruz.