Gebelik süreci, her kadın için küçük heyecanlarla başlayan ve karmaşık duygu geçişlerinin olduğu psikolojik bir yaşam sürecidir. Her kadın hamileliğine heyecanla başlarken vücudunda meydana gelen fiziksel değişikliklerle beraber duygusal karmaşıklıklar yaşamaktadır. Bu süreçte kafamıza takılan sorulara yanıtlar ararız.

hotmail

Biz kadınlar bebeğimizi kucağımıza alana kadar karnımızdaki her haliyle ilgili bilgi edinmek ister ve sorunsuz bir gebelik süreci atlatmak isteriz. Sevdiklerimizle heyecanımızı paylaşmak ve ilk gebeliğimizde tecrübeli kişilerin gebelik dönemlerini nasıl atlattıklarını merak ederiz. hotmail kaydolup arkadaşlarımızla gebelik heyecanımızı paylaşabiliriz. Hatta Amerika da ki teyzemle, İsviçre de ki kuzenimle hafta hafta gebelik sürecimi, bebeğimin gelişimini paylaşabilir. Bu dönemde benimle beraber olmalarını sağlayabilirim. İlk anne deneyiminin verdiği heyecanla bu işlemi sayesinde kayıtlı olduğum formlarda hamilelik döneminde rahat hareket edeceğim kıyafetlerle tarzımdan ödün vermeden alışveriş yapabilirim. Hamileyken bile modanın nabzını tutup rahatlığımdan ve şıklığımdan ödün vermem. Gebelik sürecinin en güzel yanlarından biri de bebeğini beklerken bebeğine yaptığın alışveriş sürecidir. Hotmail ile bebeğimin cinsiyetine göre odasının dizaynı için en moda trendleri takip eder. Bebeğim için kaliteli ve güvenilir bir internet ağı üzerinden rahatlıkla alışveriş yapabilirim.

Bahar aylarındaki ısı farklılıkları sebebiyle olumsuz hava şartlarında kendime ve bebeğime dikkat etmek için Hotmail ile hava durumu raporlarını mail olarak alıp, dışarı çıkmadan önce hava koşullarına göre hazırlanırım. Gebelik sürecimi interneti faydalı kullanarak rahat geçirebilirim.