Çalışanları ile her hafta bir araya gelen ve onlarla toplantılar yapan Sundar Pichai, firmanın bir numaralı yöneticisi olarak şirket içerisinde yaşanan güven sorununun nedenini anlamaya çalışıyor.

Sundar Pichai, Washington Post ’un haberine göre güven sorunu dışında Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump ’ın seyahat yasağını destekleyen eski bir hükümet yetkilisi hakkında yapılan konuşmalardan dolayı da fazla mesai yapıyor.

Google ’ın üst düzey yöneticileri, çalışanların tedirginliğini ortadan kaldıracak hamleler bulmaya çalışıyor. Sundar Pichai, buna ek olarak, kapalı kapılar ardında gerçekleştirilen ilgili toplantıda şirkette çalışan bazı kişilerin güven sorunu yaşadığını açıkladı.

Google ’ın güven sarstığını belirten Pichai, huzursuz günler geçirmeye devam edecek gibi görünüyor. Bunun sebebi, tecrübeli yöneticinin güven meselesini Google ’ın en temel bileşenlerinden birisi olarak görmesi.

Google cephesinden alınan diğer bilgiler, yönetim üyeleri ile çalışanların arasındaki sıcak savaşın devam ettiğini doğruluyor. Google ’a ek olarak Facebook ile Twitter da çalışanlarının güvenini zaman zaman sarsıyor.

Dilerseniz aşağıda gizli bir şekilde kayıt edilmiş olan toplantının tamamını dinleyebilirsiniz. Sizce önümüzdeki günlerde Google ’ı ve Google ’ın ekibini neler bekliyor?

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur