1 hafta önce mesajlaşma sistemini duyuran Google, kullanıcılarını memnun etmeye devam ediyor. Fotoğrafların ve videoların kolay bir şekilde paylaşılması amacı ile depolama hizmeti veren Google Fotoğraflar ’ın popülerliği artıyor.

Ayrıca fotoğraf düzenleme bakımından gayet esnek bir yapıya sahip olan bu uygulama, ücretsiz olarak sunduğu özellikleri ile de keyifli bir kullanım sunuyor. Peki kendisine getirilen yeni hesap değiştirme sistemi neler sağlıyor?

Bazı kullanıcıların bir uygulamayı birden fazla hesap ile kullandığını bilen Google, bu uygulamanın da böyle bir altyapıya sahip olması gerektiğini düşünüyordu. Hayal edilen özellik gerçek oldu ve kullanıcılar oldukça rahatladı.

Bundan böyle kullanımda olan hesaptan bir başka Google hesabına hemen geçiş yapılabilecek. Geçiş yapmak adına aktif olan hesaptan çıkıp başka bir hesaba ait olan kullanıcı adı ile şifrenin tek tek ekrana yazılma dönemi ortadan kaldırıldı.

Bunun dışında “Skipped suggestions” adında bir özellik daha kazanan Google Fotoğraflar, kendisini seçenlerin geçmişe hakim olmasını istiyor. Bu bağlamda bu uygulamayı geliştiren ekip, özel bir panel hazırladı.

Fotoğraflarınızı zaman zaman otomatik bir şekilde değiştiren Google Fotoğraflar, klip hazırlamak ve efekt eklemek gibi görevleri de yerine getiriyor. Bazı kişiler otomatik olarak yapılan işlemlerden hoşlanmıyor.

Otomatik değişiklikleri iptal eden bireyler, vazgeçtiği işlemleri veya reddettiği değişimleri tekrar inceleyebilecek. Bir zaman dilimi içerisinde sıralanacak olan işlemler, kullanıcıların yenilikleri takip etmesini kolaylaştıracak.

Bunlara ek olarak Google Fotoğraflar tarafından hazırlanan görsel değişiklikleri yanlışlıkla silerseniz üzülmenizi gerektirecek hiçbir olay yaşanmayacak. Zira sildiğiniz efektleri tekrar elde edebileceksiniz.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur