Stadia‘nın satışa çıkmasından sonra yayınlanan iki dakikalık fragmanda, yeni nesil oyun sistemine ait özellikler yer alıyor. Stadia için sadece en yeni, mantıklı meydan okumalarının olduğu, akıl almaz absürt oyunların yer aldığı bir platform olarak bahsediliyor. Dünyada bu özelliklere sahip olan tek platformun da Stadia olduğu söylenirken konsol ve kutular olmadan oyun oynamanın rahatlığından söz ediliyor.

Sadece elektrik kaynağına ihtiyaç duyulduğunu söyleyen fragman, herhangi yer işgali ve koku olmadan oyunun oynanabileceğini işaret ediyor. 4K 60 FPS‘ye kadar görüntü kalitesinin desteklendiği belirtilirken, en yeni oyunların da Stadia ’da bulunduğuna dikkat çekiliyor. Oyunları oynamak için indirme ve güncelleme yapmak gerekmediği için kazanılan zamanın oyun oynamak için kullanabileceği belirtiliyor.

Farklı cihazlardan oynanabilme imkanı bulunan yeni nesil oyun sistemi için en çok merak edilen konu ise sahip olduğu kaynak gücü. Oyuncuların, oyunlarını oynarken herhangi bir kopma ya da yavaşlama yaşayıp yaşamayacağı merak ediliyor. Bunu cevaplandırmak için de Stadia ’nın nasıl bir sunucu yapısında olduğu da videoda gösterilirken, Google‘ın sahip olduğu yüksek sayıdaki sunucu dikkat çekiyor.

İşte yayınlanan o video:

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur