Google Stadia ilk aşamada ne yazık ki ülkemizde faaliyete başlamayacak. Ancak, yine de platformun arayüzü oldukça merak ediliyor. Google Stadia arayüzü yapılan bir paylaşımla birlikte kendini gösterdi. Televizyon ekranında nasıl göründüğünü böylelikle belli oldu.

Paylaşılan videoda Worm Game isimli oyun dikkat çekiyor. Arayüze baktığımızda büyük bir kapak resminin son oynanan oyunu gösterdiğini söyleyebiliriz. Büyük kapak resminin altında ise kullanıcının oyunları sıralanıyor. Sağa ya da sola kaydırarak oyunların arasında gezmek mümkün gibi görünüyor. Mevcut seçimi vurgulamak için ise turuncu bir çerçeve kullanılıyor. Ayrıca, ‘Oyunlarınız ’ kısmındaki sıralamanın son açılan oyundan geriye doğru olduğuda belirtiliyor.

Seçili oyun olan Worm Game‘e baktığımızda oyunun sol alt köşesinde kırmızı bir PRO yazısı görüyoruz. Bu yazı oyunun, aylık 9.99 dolarlık Stadia Pro aboneliğini ile oynanabilen bir oyun olduğunu işaret ediyor. Bu arada Worm Game ’in klasik Yılan oyununa benzeyen, demo bir oyun olabileceği ihtimali de bulunuyor.

Stadia, 19 Kasım günü oyunculara sunulacak.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur