Temmuz 2006’da Nike tarafından çıkarılan bilinen ilk resmî takip cihazı olan Nike+iPod cihazı oldukça kullanışlıydı. iPod ile eşleştirilen cihaz, gün boyu sağlık aktivitelerini bu eşleşme üzerinden kaydedebiliyordu.

View this post on Instagram

Are you ready for our new product created together with @adidasfootball EA SPORTS FIFA Mobile and @googleatap? Four days left until the global launch when we reveal all the details about #adidasGMR by #googleatap and #JacquardbyGoogle!

A post shared by Google ATAP (@googleatap) on Mar 6, 2020 at 1:00am PST

Google’ın Project Jacquard akıllı giyim teknolojisini yaratan ve geliştiren ekibi Advanced Techonology & Projects, 10 Mart için bir ürün tanıtımı yaptı. Google ATAP Instagram sayfasından bir video paylaşıldı. Paylaşılan videoda cihazların, ayakkabıların içerisine yerleştirildiği görülürken videonun sonunda da Adidas ve EA Sports FIFA Mobile ile ortaklık yapıldığı görülüyor.

Daha önce ortaya çıkan görüntülerde Android ve iOS sistemlerindeki Adidas GMR uygulamasıyla eşleşeceği iddia edilmişti. Henüz bu uygulama konusunda bir gelişme olmasa da takip cihazı FIFA Mobile ile bağlantı kuracak. Günlük aktivitelere göre FIFA Mobile’da yer alan takımınıza çeşitli güçlendirmeler ve yeni oyuncu kartları gibi özellikler gelecek.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur
Yorumlar