Uzun zamandır GoPro Hero 7 Black ’in karşısında ciddi bir rakip olan DJI Osmo Action, zaman zaman girdiği ciddi indirimler ile de rakibini bir hayli zorladı. Biz de iki kamera arasındaki tüm farkları GoPro Hero 7 vs DJI Osmo Action videosunda anlattık. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

GoPro Hero 7 özellikleri ile DJI Osmo Action özellikleri arasındaki farklar

Osmo Action geçtiğimiz yıl mayıs ayında tanıtılmıştı. Tanıtıldığında ise en büyük rakibine karşı daha farklı özelliklere sahip olarak geldi. Özellikle aksiyon kamerası satın alıp vLog çekmek isteyenler için ön tarafında ekran ile gelen Osmo Action çok ciddi bir fark yaratmıştı. Ön taraftaki ekran üzerinde kendini gören insanlar, çektiği görüntüleri görmeleri sayesinde vLog ’larındaki hataları anlık olarak görebiliyorlardı. GoPro 7 kullanıcıları ise çekim sırasında arka taraftan vuran ters ışık gibi olası negatif durumları erkenden farkedemiyorlardı. Bu durum karşısında da zor durumda kalıyorlardı.

Hero 7 Black, ultra geniş açı çekim artısı ile tek çekim açısı sunan rakibinin önüne geçiyor. Bir diğer dikkat çeken detay ise HDR detayı. Osmo Action, Full HD 60 FPS çözünürlükte HDR çekimler gerçekleştiremiyor.

vLog çekmek isteyenler için dikkat edilmesi gereken diğer detay ise ses kalitesi. Osmo Action, ses kalitesi konusunda insan sesini daha net bir şekilde kaydedebiliyor.  Hero 7 Black ise ortam sesini çok fazla alarak bozuk bir ses oluşturabiliyor.

Gece çekimi, fotoğraf kalitesi konusundaki fikirlerimizi de merak ederseniz videomuzu izleyebilirsiniz. GoPro Hero 7 vs DJI Osmo Action videosunu izledikten sonra fikirlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur