Cadılar Bayramında oyunun indirimi sınırlı bir süre için geçerliydi. 1 Kasım akşamı sona ermişti. Ancak indirimi kaçıran oyuncular için yeni bir fırsat söz konusu.

Özellikle GTA Online üzerinden birçok görev yapılabiliyor. Yapılan bu görevlerle birlikte hem para kazanabiliyor, hem de seviye atlanabiliyor. Oyunu satın almanız durumunda yüksek boyutlu bir oyun olduğunu da söyleyelim.

Steam üzerinden satın aldığınız zaman 83.50 GB indirme yapmanız gereken GTA 5 ’i Rockstar Game Launcher üzerinden indirirseniz 85.97 GB indirmeniz gerekiyor. Bu farkın neden ortaya çıktığı ise bilinmezliğini koruyor.

Grand Theft Auto 5 – sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Servis Paketi
İşlemci: Intel Core 2 Dört Çekirdekli İşlemci Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Dört Çekirdekli İşlemci (4 CPU) @ 2.5GHz
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
Depolama: 100 GB boş alan

GTA 5 indirimi ne zaman bitecek ve fiyatlar ne durumda?

13 Kasım günü sona erecek olan indirim fırsatıyla birlikte aşağıdaki fiyatlar geçerli olacaktır:

Rockstar Games, GTA 5 indirimi için yaklaşık iki haftalık bir süre planladı. Bir önceki indirimle aynı fiyattan sunulan oyun, üç farklı şekilde satın alınabiliyor. Standart Sürüm: 84.50 TL olarak sunulurken, Premium Online Edition 99.59 TL olarak sunuluyor. Bu paket ile birlikte oyun içerisinde bir milyon GTA doları ve birçok bileşen ücretsiz olarak sunuluyor.

Bir diğer paket olan Grand Theft Auto 5 Premium Online Edition + Great White Shark Card Bundle 111.66 TL olarak sunuluyor. Premium Online Edition‘da sunulan on milyon GTA doları değerindeki bileşenlere ek olarak bir milyon iki yüz elli bin GTA doları daha sunuyor.

Grand Theft Auto 5 Premium Online Edition + Megalodon Shark Card Bundle paketinin fiyatı 183.09 TL olarak sunuluyor. Bu paketi almanız durumunda Premium Online Edition içeriğine ek olarak sekiz milyon GTA doları hesabınıza yükleniyor. Toplamda dokuz milyon GTA dolarıyla birlikte toplam değeri on milyon GTA doları yapan bileşenlerle oyuna başlıyorsunuz.

GTA 5 indirimi bitmeden oyunun mağaza sayfasına buradan uğrayarak bu fiyatlarla birlikte oyunu edinebilirsiniz.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur