Şu an için Rockstar Games konu hakkında resmi bir açıklama yapmış değil. Steam ise dağıtıcıdan talep gelmedikçe kolay kolay bir oyunu satıştan kaldırmıyor.

Tahminler efsanevi oyunun telif haklarına takılmış olması. Bildiğiniz gibi oyunda otomobile binip radyoyu açabiliyordunuz. Daha önce de benzer sorunlar nedeniyle Rockstar Games yamalarla teliflerin süresi dolmuş parçaları kaldırmıştı.

Doom FPS desteği alarak tekrar yayınlandı

Doom FPS desteği ile birlikte tekrar oyuncularla buluştu. Efsane oyunlar arasında yer alan Doom, daha önce de yenilenmiş olarak oyuncuların beğenisine sunulmuştu.

Eğer benzer bir telif sorunu meydana geldiyse Rockstar Games ’in neden güncelleştirme yapmadığı merak konusu. Aynı zamanda şu an için oyunun diğer platformlarda yer alan versiyonlarını satın almak mümkün.

Bu arada oyunu daha önce satın alan oyuncular için bir kısıtlama ya da oyuna ulaşılmanın engellenmesi söz konusu değil. En akla yatkın tahmin ise Steam serverlarında yaşanan bir sıkıntıdan ötürü oyunun bir süre satıştan kaldırılmış olması.

Peki siz ne düşünüyorsunuz, Steam GTA 4 gibi efsanevi bir oyunu satıştan kaldırmış olabilir mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur