Yapımın farklı bir versiyonunu kullanan Powdinet, yeni videosu ile herkesi bir kez daha şaşırtmayı başardı. Kimileri tarafından dünya rekoru olarak sayılmayan bu başarı, Powdinet için tarihe geçen bir rekor.

Oyunu 9 dakika 13 saniyede tamamlayan oyuncu, San Andreas ’ın 11 dakikada tamamlanmasını sağlayan taktiği kullandı. Bu taktiğin dünya rekoru olarak sayılan ve 15 dakikalık serüveni içeren videoda kullanılan taktikten bir farkı var.

GTA San Andreas ’ın son görevi olan “End of the Line” isimli görevi bile yapmaya gerek kalmadan senaryonun ve diğer tüm görevlerin tamamlanmasını sağlayan bu yöntem, bazı oyuncuları kendisine inandıramadı.

Rekor mu değil mi şeklinde devam eden tartışmalar sürüyor. İlgili görevin yapılmamasına rağmen oyunun tamamlandığını açıklayan Powdinet, buna inanamayan kişilere kısa ve öz bir metin ile cevap verdi:

“Bu yöntem, siz %100 oranını yakalayana kadar aynı görevin sürekli bir şekilde yapılmasını sağlıyor. Gerçek %100 oranı, oyunda bulunan ve size belirli bir yüzde sağlayan bütün görevleri yaparak elde ediliyor.”

End of the Line isimli görevin en son görüldüğü video, 15 dakika 33 saniye sürüyor. Otoriter olarak görülen birçok platform, son rekorun bu olduğunu savunuyor. Siz bu başarıyı rekor olarak görüyor musunuz? İyi seyirler.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur