Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri gizli mesajlaşma uygulamaları videomuzla baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Telegram

WhatsApp alternatifi bir uygulama düşünüldüğünde akla gelen ilk örnek hiç şüphesiz Telegram. Özellikle gizlilik konusundaki güvenilirliği ile kullanıcıları kendisine çeken uygulama, yalnızca Android üzerinde yüz milyonun üzerinde indirilmeye sahip. Kullanıcı yorumlarının oldukça pozitif olduğu Telegram, hem Android hem de iOS işletim sistemli telefonlarda kullanılabilir.

Signal

Signal uygulaması da güvenlilik konusunda en az Telegram kadar başarılı bir deneyim sunuyor. EFF güvenlik listesinden tam puan almayı başaran uygulama, sohbet gizliliği konusunda da oldukça büyük bir öneme sahip. Sohbetlerinizi otomatik silme gibi özelliklerden de faydalanabiliyorsunuz.

WhatsApp

Çoğu akıllı telefon kullanıcısı tarafından sıklıkla kullanılan WhatsApp da en başarılı mesajlaşma uygulamaları arasında yer alıyor. Android ve iOS işletim sisteminde kullanılan uygulamanın bilgisayar için Web sürümü de mevcut.

Snapchat

Daha çok fotoğraf alış verişi yapmak için kullanılan Snapchat’i de mesajlaşma uygulaması olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca mesajların otomatik olarak silinmesi de çoğu kullanıcının işine gelebilir.

Threema

Threema uygulaması da güvenlik konusunda oldukça başarılı bir uygulama. Ancak uygulamanın ücretli olduğunu belirtmemizde fayda var. Ücretli olmasına rağmen birçok kullanıcı tarafından tercih edilen uygulamalar arasında. Uygulamanın Android ve iOS sürümü mevcut.